Nejnovější recenze ze sekce Akustické bicí soupravy
- Doopravdy profi sestava pro děti tak do 7mi let
Spokojenost nade vše i syn má radost
- dobrá zmenšenina pro nejmenší
pro nejmenší doporučuji!!!
- zaměření na jednu značku
- online porada i o víkendu večer
- skladové zásoby
dodání zboží proběhlo do dvou dnů, bez problémů. Možnost změny dodací adresy v průběhu dodání zboží. Rozhodně doporučuji
- Vynikajíci zpracování.
- Více barevných kombinací.
Spokojenost!
- kvalitní materiál
- levná dostupná sada
- skvělý zvuk
- vynikající zpracování
- kotel by mohl být vyšší
Cenově dostupné kvalitní bicí od Němecné firmy Sonor. Zvukově velmi vyvážené, kvalitní materiál a čistý zvuk. Vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší hráče. Doporučuji.
- Za tuto cenu určitě jedny z nejlépe hrajících bicích. S jedním kotlem navíc! A jantarová barva je u tohoto javorového dřeva pěkná. Spokojenost.
Bicí Gretsch už jsem měl, takže jsem si vybral opět je, lepší model a nezaváhal jsem.
- fakt bomba
dobrý bubínky
- Pro začínající bubeníky stačí.
Proku jsem si vybrala jelikož začínám, takže mne i zaujala nízká cena. Doporučuji všem začínajícím hudebníkům.
- Srovnání cena kvalita.
- Lehká a přitom dobrý zvuk.
- Multižánrová souprava (lez jí naladit na jakýkoliv žánr).
- Původní blány (to je ale u všech souprav většinou špatné).
Nejsem profík, ale tahle souprava je skvělá jak pro bohatšího začátečníka, tak i pro hraní koncertů. Osobně jsem si jí koupil jako doplněk k soupravě za několikrát větší cenu a jsem velmi spokojen, protože má skoro stejný zvuk. Takže na vzdálenější koncerty se tolik nenadřu (stěhování - lehká) a hraje se mi skvěle. Doporučil bych si k tomu přikoupit všechny nové blány. Snare je průměrný, nemám s ním nejmenší problém. HW bytelný - spokojenost.
- Bicí soupravu Sonor 507 mohu vřele doporučit. Jedná se o kvalitu za opravdu rozumnou cenu.
- Odměnou je kvalitní zvuk a bezproblémové užívání. Měl jsem je 2 roky a žádný problém.
- Je třeba změnit blány místo těch původních za nějaké kvalitnější. Byl problém s lazením.
Za mě OK :o)
je to špatny,činelu malo,přechody jen dva...
Zobrazuji 141 - 151 ze 151 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 7 [ 8 ]