Nejnovější recenze ze sekce Akustické bicí soupravy
- http://www.drumcenter.cz...
- U Cm7 = javorová překližka. od x7 se liší pouze mušlemi a štítky + cena o 4 000,- větší.
ANO doporučil bych tento čínský produkt svým známým ze spalovny. Dobře hoří a opravdu kvalitní palivové dříví.
Je to vánoční dárek, takže ještě nevím
- Jednoznačně cena, bubny jsou velmi pěkně zpracované.
- Působí robustním dojmem jako u mnohem dražších souprav. Zvuk je ucházející - topolové dřevo.
- Povrchová úprava - folie, pěkná pevná.
- Cena/kvalita perfektní.
- Je nutné počítat s investicí do blan (to ovšem u všech nových bicích souprav).
- Hardware je základní, má dvojité nohy. - Stabilní a poslouží, nicméně vyměnil jsem za robustnější.
- K bicím nelze dokoupit jednotlivé bubny (krom 8"tomu a železného snare). Byl jsem tudíž nucen koupit soupravy dvě, kvůli druhému kopáku, 13" tomu a 16" floor tomu.
Velmi slušná bicí souprava pro začátečníky, ale i pokročilé bubeníky. Nesrovnatelné se soupravami, které byly v nabídce před 10ti a více lety. Nové technologie, nové postupy, lepší zpracování. Já jsem spokojen.
- cena,sada je totál komplet,stojany ,činely a tak proste všetko.....
- fakt lacné prevedenie,proste ázia
fakt pre začiatoníka.....
- Dřevo a kov
- virbl neseříditelně rezonuje od kopáku a kotle, blány jsou olepené izolačkou...
pro začátečníka a někoho (kdo umí seřídit lehce neseříditelné)
Mapex Meridian Black The Viper
Přidáno: 20. června 2014
(naposledy upraveno 20. června 2014)
Zakoupeno v Mapex-centrum.cz
za ty peníze je to výborná souprava
- kvalita za velmi příznivou cenu, dobrý zvuk
- nemám
zboží doporučuji, jsme velmi spokojeni
Krásne bubny, best quality.
Sonor Martini BD14 T8 F13 SD12
Přidáno: 2. června 2014
(naposledy upraveno 2. června 2014)
Zakoupeno v DRUMCENTER.CZ
- kvalita zpracování, použité blány
Skladné, malé a hlavně to hraje
- Za taku cenu naozaj veľmi kvalitný zvuk. Blana na veľký bubon je vybavená vnútorným tlmiacim kruhom čo som fakt nečakal. Bicie su pekné a dobre spracované.
- Pribalený stojan na činel je rovný, čo je dosť nepraktické.
Najväčšou výhodou je pomer cena/zvuk, a ktomu všetkému ešte aj dobré vyzerajú. Bicie "Basix" ktoré sú cenovo podobne sa môžu skryť. Určite ich odporúčam začiatočníkom ale aj menej pokročilým ako koncertnú sadu (určite by som sa za ne nehanbil) alebo do skúšobne.
Sou to dobrý bicí za dobrý peníze :)
- velmi dobrý zvuk
- inteligentní hardware
- polštář do basového bubny
- na tomholderu je ještě multiclamp
Souprava je hezká na pohled a lahodná na poslech!
- Kvalita
- Zvuk
- Vzhled
Vynikající sada. Od chvíle kdy jsem ji slyšel jasný favorit. Po doplnění kvalitních blan prostě nemá chybu ..
- velmi dobrý poměr cena: kvalita
získal jsem za akční cenu nástroj o 1.kategorii vyšší třídy
výborná hračka
- poměr cena /výkon
- když se dobře naladí dá se z toho vykouzlit docela dobrej zvuk
- časem to chce něco lepšího
Docela dobrý bubny za super cenu
ale musí se počítat s tím že časem to chce stejně koupit něco lepšího a myslet si že je dobrej nápad tam nechat původní blány je taky blbost ale jinak super koupě :)
J
- snadná manipulace
- nevím o žádném - jen moje slabé nervy při dlouhodobém hraní syna
plní účel pro které byly zakoupeny
- vynikající stav a zvuk
- žádná nemám
z nástrojem sem velmi spokojen,jak ohledně kvalizytak ceny a veškerého jednání.
Povedená souprava
Zobrazuji 101 - 120 ze 151 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Další »