Nejnovější recenze ze sekce Akustické bicí soupravy
- Skvělá cena, pěkný design, kvalitní zpracování, za ty peníze nadstandartní zvuk i s převozními blánami.
Skvělá cena, pěkný design, kvalitní zpracování, za ty peníze nadstandartní zvuk i s převozními blánami. Na Čínskou značku opět Mapex ukazuje, že i za málo peněz lze hrát hodně muziky :). Na Mapexy hraji přes rok a půl a jsem se značkou velmi spokojen. Mé první bubny jsou vlajková loď této značky a to Black Panther The Velvetone. Na bicí hraji skoro 20 let, značek jsem moc nevystřídal jako majitel ale spousty značek jsem hrál na konzertech a musím říct že mezi mé TOP značky Mapex rozhodně patří a řadím k němu navíc ještě německý Sonor.
- Rychlá doprava
- Produkt dorazil bez poškození
- Profesionální chování obsluhy
- Je mi lito, že souprava neobsahuje další tom
Jsem spokojen s tímto produktem. Všem tento obchod vřele doporučuji!!
- Léty prověřená kvalita,bezkonkurenční zvuk,nízká cena,skvělý vzhled.
- Lze uplatnit pro všechny hudební styly.
Kvalitní materiál,velký výběr z barevných provedení. Bezkonkureční zvuk ,který lze využít v mnoha hudebních stylech jako jsou Metal,Rock nebo také Jazz a Swing.
Doporučuji všem!
- Kvalitní nástroj,výborný hardware
Produkt byl ve slevě a podle mých představ,ve výborné kvalitě.Za ty peníze bych nic lepšího nesehnal
- Super značka, super cena ...
Vřele doporučuji ostatním co hledají kvalitu za slušné peníze :-)
- Javor, dobrá cena
- Dřevo není úplně perfektně opracované
Cena VS kvalita je super. Jsou to moje 6. bubny. Moje předcházející byly Pearl MMX, který byly 2xlepší, ale 3xdražší.
- Vynikající nástroj
Používám nástroj k živému hraní a s jeho kvalitou jsem velmi spokojen.Rady odborníků mi byly velmi užitečné a přístup obchodníků jesm si nemohl vynachválit.
dárek pro manžela
Stagg TIM JR 3/16
Přidáno: 15. prosince 2012
(naposledy upraveno 15. prosince 2012)
Zakoupeno v hudebniny-shop.cz
- Realita jako na obrázku,
- dostatečná kvalita,
- na některých místech by mohl být čínský chrom lepší,
- Překvapila mě totální absence jakýchkoli průvodních dokladů,včetně návodu k montáži
Celkově jsem spokojený, intuitivně jsem to složil,
teď už jenom jak dlouho to vydrží, až na to vlítne vnouček
- Kvalita při dané ceně.
- Nemám žádné proti, nicméně pedály jsou kvalitativně asi nejslabší na celém setu.
Za danou cenu dobrá koupě. Nevidím žádný problém.
- cena/kvalita, kompletní sada včetně HW
- bez činelů
Určeno pro začínajícího bubeníka (dítě), předpoklad dlouhé životnosti a postačující kvality na dlouhou dobu
- Skvělá cena, pěkné a kvalitní provedení
Prostě super bubínky pro začátečníky nebo na vyblbnutí
DW Collector's Series Burnt Toast Fade
Mungo
Přidáno: 31. května 2012
(naposledy upraveno 31. května 2012)
- Momentálně asi nejlepší dostupná bicí souprava u nás
- Velmi kvalitní zpracování
- Nádherný zvuk
- Americká dokonalost za přijatelnou cenu
Daleko nejlepší souprava ze všech značek,konkurenci mnohonásobně převyšuje,dokonce ani firma Ludwig jí nemůže dnes konkurovat.
Předtím jsem měl výbornou soupravu Premier,ale s DW se nedala srovnávat.
Bohužel,ze zdravotních důvodů jsem jí musel prodat,ale všem mladým a schopným bubeníkům,kteří to myslí vážně,bych americkou značku DW doporučil,jako zdaleka nejlepšího současného výrobce bicích nástrojů,včetně té nejkvalitnější mechaniky.
- Libi se mi
- Neni to ono
Spokojen
Stagg TIM JR 5/16
Přidáno: 29. února 2012
(naposledy upraveno 29. února 2012)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
- Tato bicí souprava je vhodná pro děti max. do 8-9 let. (je menší)
Příště budu muset telefonicky ověřit parametry soupravy a nechat si poradit odborníkem.
- KValitní hardware
- Dobrý zvuk
- asi nic
Proste to hraje, a to dela dobre - ITS zaveseni umoznuje velice rychle nastaveni tomu. Vsudy pritomne zamky umoznuji snadne opetovne sestaveni. HW vypada docela bytelne.
U mne vzhledem k tomu ze jsem prechjazel z amatek, tak maximalni spokojenost, vice bych se ale asi dokazal rozepsat po delsi dobe zkouseni.
Jinak sestava je 22" BD, 10,12TT a 14FT + 14"Snare .... ale FTT je take na zaveseni a tak ja jsem si z toho udelal TT a jde to dobre .. FTT si pridam 16 a 18" ...
super cena, slušné zpracování, stříbrno-šedé provedení opravdu velmi pěkné
- dobra cena
pre zaciatocnika akurat
- Slušná sestava pro začátečníka, celkem dobrý zvuk
Nekupujete to, co je vyobrazené
Zobrazuji 121 - 140 ze 151 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Další »